Mindenki eldobja az avokádó magokat, mert nem tudják, hogy megakadályozza a tumor növekedését, és szabályozza a pajzsmirigy rendellenességet!

Oszd meg ismerőseiddel

 

Az avokádó a kedvenc gyümölcse nagyon sok embernek, de sokan nem tudják és ezért nem is használják ki az összes előnyét. Az avokadó legegészségesebb része valójában a magja.

Úgy látszik, hogy ezeknek a magoknak a legmagasabb az antioxidáns szintje, a legtöbb más gyümölcsökhöz és zöldségekhez képest. Nevezetesen, az avokadó antioxidáns tartalmának a 70% -a a magokban található.

Az avokádó gazdag egészséges telítetlen zsírokban, amelyek támogatják a szív egészségét. A magok nagy mennyiségben tartalmaznak aminosavat, amely segít megelőzni a szívinfarktust és az agyvérzést.

Az avokádó magok csökkentik a koleszterinszintet, és gyulladáscsökkentő hatásuk van.

A magok fogyasztása erősíti az immunrendszert. Az avokádó gazdag flavonoidban, amely megakadályozza a nátha és az influenza kialakulását. A magas a katechin és procianidin szintje, amelyek erős gyulladásgátlók, így kitűnően csillapítja a duzzanatokat, és megnyugtatja az ízületi fájdalmakat.

Sőt, ezek a magok hatásos rákellenes tulajdonságokkal rendelkeznek. A szaksajtó a Cancer Research-ben közzétett egy tanulmányt, amely azt mutatta, hogy az avokádó mag kivonat tartalmaz avocatin B-t, amely kitűnő hatással van a leukémiás sejtekre.

Továbbá, az avokádó mag kiválóan alkalmazható, ha úgy döntesz, hogy megszabadulsz a súlyfeleslegtől.

Ezeket a magokat kínálnak még számos más egészségügyi előnyt is:

Megakadályozza az epilepsziát
Szabályozza a pajzsmirigy rendellenességet
Támogatja a kollagén szintet
Kezeli a hasmenés tüneteit
Kiváló fáradtság ellen
Csökkenti a pattanásokat
Izomlazító hatása van
A legfontosabb, hogy megakadályozza a tumor növekedését
Az avokádó mag erősítheti az általános egészségi állapotodat többféle módon. Lehet, hogy azt gondolod, hogy lehetetlen megenni ezt a kemény magot, ezért mi most megmutatjuk, hogy mi a teendőd, annak érdekében, hogy élvezhesd minden egészséges tulajdonságát.

Elkészítés:

Vágd ketté az avokádót és vedd ki a magját. Tedd a magot a sütőbe 2 órára 120 C-on. Ha letelt az idő távolítsd el a vékony héját a magnak, erre nem lesz szükséged. Végül szeleteld fel az avokádó magot, majd daráld le.

Használd sütéshez, főzéshez bátran!

Tekintsd meg az alábbi videót:

Megosztásokat köszönöm

forrás


Oszd meg ismerőseiddel