Ez a recept 3500 éves, és minden betegséget gyógyít

Oszd meg ismerőseiddel

 

Az olajbogyót, legyen szó olajbogyóról vagy levélről, ősidők óta élelmiszerként és gyógyszerként használták. Az oleuropein nevű hatóanyagnak köszönhetően az olajbogyó levelei tüdőbetegségek, tuberkulózis, gonorrhoea, hepatitis B, influenza, herpesz, agyhártyagyulladás stb.

Ezenkívül az oleuropein erős parazita-, gomba- és antibakteriális hatása miatt az olajbogyó jótékony hatású a sebészeti eljárások, gombák és baktériumok kezelésében.

Ez a tea egy ősi recept szerint készül

Olívalevélből készült tea tuberkulózis, gonorrhoea, tüdőgyulladás, agyhártyagyulladás, influenza, herpesz, krónikus fáradtság szindróma, hepatitis B, érelmeszesedés, botulizmus, malária, gyomorfekély, diftéria, húgyúti betegségek kezelésére Nagyon hasznos fertőzések és agyvelőgyulladás esetén.
Az olíva tea erősíti az immunrendszert és növeli az energiát. Ezért kemoterápia után vagy stresszoldásra használható.

Hozzávalók:

15-20 szárított olajlevél
2-3 dl forró víz

Tavasszal gyűjtsük össze a leveleket, és hagyjuk megszáradni. Ezután tegye a szárított leveleket egy üvegedénybe hűvös, sötét helyre.

Vegyünk egyszerre 15-20 levelet, és tegyük forró vízbe. Főzzük 10 percig, majd távolítsuk el a leveleket, és hagyjuk hűlni a folyadékot 15 percig. Opcionálisan mézet vagy citromot adhatunk hozzá. Ez a tea javíthatja általános egészségi állapotát, de ajánlatos néhány hétig inni, hogy a legtöbbet hozhassa ki belőle.

Megosztásokat köszönöm


Oszd meg ismerőseiddel