VAN-E NEGATÍV HATÁS A ZÖLD TEA FOGYASZTÁSÁBAN?

Oszd meg ismerőseiddel

 

A zöld tea kiváló kiegészítő az immunrendszerének, az általános egészségnek és az általános fogyásnak. De van-e negatív hatása annak, ha rendszeresen iszom? Mint az egyik leginkább tanulmányozott ital, a zöld tea népszerű ital azok számára, akik karcsúak maradni, csökkenteni a betegség kockázatát és egészséges életmódot vezetnek. De azt kérdezheti magától, hogy „ez túl jónak hangzik ahhoz, hogy igaz legyen. Bizonyára vannak negatív hatások valahol? ”. Tehát azt gondoltuk, hogy a zöld tea fogyasztásának igazságos megoszlását adjuk neked – a jó, a (nem igazán) rossz és a (messze) csúnya. Ha azt szeretné tudni, hogy miért kell a zöld tea továbbra is az Ön által választott kiegészítő, olvassa tovább …

Mi a zöld tea?

Ezt a keserű, sárgásbarna teát, amelyet jelenleg isz, zöld teanak nevezik. A Camellia sinensis növény leveleiből származik. Az egyetlen különbség a zöld és a fekete tea között az, hogy a fekete leveleket oxidálódni hagyják, és nem kezdik megváltozni a színe. Mivel természetesen természetes állapotában van, a zöld tea tele van bioaktív vegyületekkel, valószínűleg a legfontosabb a polifenolok. A zöld tea magas tannin-, catechin- és theaflavin-tartalmakban csak néhány egészséges vegyületet említ. És ezeknek a katechineknek körülbelül 80% -a epigallokatehechin-3-gallát (EGCG) nevű vegyületből származik. Az EGCG-ről később, bár azért, mert ez fontos a fogyáshoz. Ami a vitaminokat és ásványi anyagokat illeti, az alábbiak szerint juthat a testébe minden fogyasztott csésze után:

Kálium-
kalcium-
mangán
foszforhorg,
cink-, magnézium- és B-vitaminok (mindegyik nagy a zsírveszteséghez) A zöld tea gyakorlatilag multivitamin, annyira jót tartalmaz. Kis mennyiségű koffeint is tartalmaz, körülbelül 20-45 mg / csésze. Ez egy negyed és fél között van ahhoz, amit egy csésze fekete kávénál találhat. Ez elegendő ahhoz, hogy némi „kelj fel és menj el” anélkül, hogy jelentős összeomlás lenne, miután a koffein elhasználódott.

Megosztásokat köszönöm


Oszd meg ismerőseiddel