Hidrogén-peroxid körömgomba ellen – mutatjuk, hogyan csináld

Oszd meg ismerőseiddel

 

A sárga, több rétegben növő körmök senkinek sem ékességei. Legyenek a lábon vagy a kézfejen, muszáj minél előbb megszabadulnod tőlük! Egy gyors és hatékony módszerrel ezt könnyedén megoldhatod! Használj hidrogén-peroxidot, amivel a körömgomba kiújulását is megelőzheted!

A hidrogén-peroxid gombaölő, antiszeptikus és fehérítő hatással is rendelkezik, így minden szempontból alkalmas arra, hogy a gombával fertőzött körmeid kezelésére felhasználd. Most megtudhatod, hogyan alkalmazd!

Fontos: A kezelésekhez kizárólag 3%-os hidrogén-peroxidot használj!

Áztasd hidrogén-peroxidba

Egy kis tálban keverj össze egyenlő arányban vizet és hidrogén-peroxidot. Ebbe a keverékbe mártsd bele a körmeidet és hagyd őket ázni jó fél órán keresztül! Ezután egy papírtörölközővel törölgesd át a körmeidet.
Ezt a módszert naponta ismételd egészen addig, míg a körömgomba el nem tűnik. Az eredményre ugyan várni kell, de légy türelmes. A kezelés hatására a körmök kevesebb oxigénhez jutnak, ami természetes módon a körömgomba pusztulásához vezet. Így az eredmény garantált!

Víz és ecet

Ehhez a módszerhez előbb alkalmazd az előző kezelést. A hidrogén-peroxid és a víz keverékében azonban most csak 10 percig áztasd a körmeidet. Másnap keverj össze egyenlő arányban vizet és ecetet és ebben áztasd a körmödet. A két kezelést másnaponta váltakoztasd!
A hidrogén-peroxid hatékonyságát az ecet tovább fokozza, mivel savas környezetet teremt a körmön, ami nem kedvez a gombáknak.

Megosztásokat köszönöm


Oszd meg ismerőseiddel