Jelek, hogy eldugult a nyirokrendszered, és hogyan tisztíthatod ki

Oszd meg ismerőseiddel

 

A neves gyógyító – Valeriu Popa azt mondja, ha kitisztítod a nyirokrendszered, az egész test megtisztítja minden szervét utána. A nyirokrendszer végigmegy a szervezeten, olyan, mint egy csatornarendszer. A méreganyagokat kitisztítja és elviszi a vérből, a veséből.

Az ennivalót amit megeszünk, a test lebontja és minden szervhez visz tápanyagokat, amire szüksége van, azonban a fel nem használt mellékterméket ki kell juttatni a testből. A rendszeres salaktalanítás azért kell, hogy a testben ne maradjanak mérgek, ami miatt betegségek jelennek meg.

Mindenkinek meg kell tisztítania időnként a nyirokrendszert, hogy az évek alatt felhalmozódott mérgek távozzanak. A nyirokrendszer működése romolhat a túl sok tejtől, a cigarettától, az alkoholtól, az orvosságoktól és betegségektől is.

Az eldugult nyirokrendszer jelei:

gyakori fertőzés
Fáradékonyság
Duzzadt nyirokmirigy
Izzadás
Allergia
Rossz vérkeringés.
viszketés

A nyirokrendszer tisztítása:

Beöntés

2 liter zsurlóteával naponta kétszer beöntést kell végezni 3 napig. Ez nem szabad enni, csak folyadékot inni. Minden nap 2 liter vizet, 1 liter grapefruit levet, 1 pohár citrom és narancslevet kell inni és több csészével a zsurlóteából is.

Áfonyalé

Az áfonyalé is átmossa a nyirokrendszert, a veséket és segít eltávolítani a mérgeket. Az áfonya az egyik legjobb antioxidáns, így nem csak tisztítja a testet, de erősíti is. A C vitamin tartalma is magas, így vitaminforrásnak is remek. Minél több frissen facsart áfonyalevet érdemes fogyasztani.

Méregtelenítő tea:

2 rész körömvirág
2 rész ragadós galaj
2 rész ökörfakóró

A szárított gyógynövényeket bioboltokban lehet beszerezni. A gyógynövényeket egy edénybe tesszük és öntünk rájuk egy bögre hideg vizet. Alacsony hőfokon főzzük félórán át. Naponta 2-3 bögrényit kell inni belőle, heteken át. A körömvirág méregteleníti a nyirokrendszert és segít a bőr gyulladásos folyamatainak gyógyulásában. A ragadós galaj segít a nyirokcsomó méregtelenítésében, csökkenti a gyulladásokat és jó hatással van a szervekre, tisztítja a vért. Az ökörfakóró hozzájárul, hogy a duzzadt nyirokcsomók, kitisztuljanak.

 

Megosztásokat köszönöm

forrás


Oszd meg ismerőseiddel