Ezt keverd a reggeli kávédhoz! Beindítja a zsírégetést, és egész nap hat!

Oszd meg ismerőseiddel

 

A megfelelő testsúly elérése és megtartása nem könnyű! Számos diéta létezik, melyek egy részéhez nagy fegyelem, más részéhez viszont még a vele járó megpróbáltatásokra vonatkozó tűrőképesség is szükséges.

Most egy egyszerű megoldással szolgálunk, amely nagyon sokat tehet azért, hogy beinduljon a zsírégetés, és különösen a hasi zsír biztosan és hatékonyan eltűnjön.

A legjobb az ilyen megoldásokat (tkp. új, egészséges szokásokat) a meglévő szokásokhoz kapcsolni, így ha kávézol reggel, ezt a módszert sikerrel alkalmazhatod.

Ezután ne cukrozd meg a kávét, hanem tegyél bele egy teáskanál gyömbérport!

Először lehet, hogy fura lesz, de ha megszokod, kifejezetten szeretni fogod, és a kávéd így kifejezetten egészséges lesz!

A gyömbéres kávé az alábbi pozitív egészségügyi hatásokkal bír:

Segíti az emésztést, támogatja a tápanyagok hatékony felszívódását, és csökkenti annak esélyét, hogy émelygés, hasmenés, vagy székrekedés alakuljon ki Nálad. Így szépen lassan leolvadnak rólad a fölösleges kilók.

Csökkenti a gyulladást (így többek között az ízületi- és izomgyulladásokat).

Támogatja az immunrendszer működését, gomba -és baktériumölő tulajdonságokkal bír. Gazdag gingerolban és shoagolban, amelyek vírusellenes hatással rendelkeznek.

Támogatja az agy működését, így a memóriánk erősebb, és a stresszel is könnyebben meg tudunk birkózni.

Ráadásul a vérkeringést is javítja, és csökkenti a szívbetegség kialakulásának kockázatát, valamint enyhíti a magas vérnyomás tüneteit, és csökkenti a koleszterinszintet.

Akik nem kávéznak, teába is adagolhatják maguknak ezt az egészséges anyagot.

Ne fogyaszd, hogy ha allergiás, vagy érzékeny vagy a gyömbérre!

Megosztásokat köszönöm


Oszd meg ismerőseiddel