Ez a baktérium nem engedi, hogy fogyj! Így pucold ki a szervezetedből!

Oszd meg ismerőseiddel

 

A Helicobacter Pylori nevezetű baktérium a vízzel és a táplálékkal kerül be a szervezetünkbe, az emberiség 2/3 – a fertőzött ezzel a baktériummal úgy, hogy sokan nem is tudnak róla. Ez a fajta baktérium olyan fertőzést okoz a gyomorban, amely gyomorrákhoz is vezethet, sajnos nagyon nehéz ennek a baktériumnak a jelenlétét megállapítani az emberi szervezetben különböző vizsgálatok nélkül.

Melyek a fertőzés tünetei?

felfúvódás,
gyomorfájdalom,
gyomorégés,
reflux,
hasmenés,
puffadás,
kellemetlen fájdalom érzése a has felső és középső részén.

A fenti panaszok mellett ez a baktérium megnehezíti a fogyást. Ha a felsorolt tünetek közül valamelyik rád is jellemző és úgy gondolod, hogy te is megfertőződtél ezzel a baktériummal, akkor a most következő keverék segítségedre lehet abban, hogy kitisztítsd a szervezetedből ezt a sok kellemetlenséget okozó baktériumot.

Szükséged lesz:

1 db citromra,
1 db uborkára,
1 teáskanál reszelt gyömbérre,
1 evőkanál Aloe Vera gélre (boltban kapható),
1/2 pohár vízre.

Az összes hozzávalót tedd robotgépbe, keverd össze és frissen fogyaszd ezt az italt. Ez a keverék segít leküzdeni Helicobacter Pylori baktériumot és máris zöld utat kapsz a fogyáshoz. Fogyaszd ezt a keveréket minden nap legalább 1 hétig, hogy leadd a plusz kilókat és megszabadulj a kellemetlen tünetektől.

Megjegyzés: a cikk tartalma csak tájékoztató jellegű a helyes diagnózis felállításáért forduljatok szakorvoshoz!

Megosztásokat köszönöm

forrás


Oszd meg ismerőseiddel