Egy újabb recept melyért megőrül a világ! Azonnal újjáépíti a csontokat, térdízületet, porcokat!

Oszd meg ismerőseiddel

 

Ahogy öregszünk, testünk elveszíti rugalmasságát, elkezd fáradni, kopni és ennek jelét is adja. Elsődleges és leggyakoribb a csont- és térdízületi fájdalom, hiszen a térdízület az egyik legterheltebb testrészünk, így hajlamos a kopásra, fájdalmakra. Ez a probléma több millió embert érint a világon, viszont ezeket a fájdalmat nem könnyű hagyományos orvoslással kezelni. De mutatunk egy gyorsan és könnyen elkészíthető orvosságot az ilyen jellegű bajokra és merev ízületek kezelésére. Ez a szer segít, hogy visszanyerje csontjai és ízületei eredeti, egészséges állapotát, javítsa működésüket.

Íme a receptje:

3 evőkanál mazsola
40 g tökmag
2 evőkanál íz és színtelen zselatin
4 evőkanál szezámmag
200 g méz
8 evőkanál lenmag

Elkészítése és használata:

Az összes hozzávalót egy turmixban/mixerben összevegyítjük, amíg egyenletes és sima nem lesz, majd egy zárható üvegben fogyasztások között hűtőben tároljuk. Ebből fogyasszunk reggel és ebéd előtt egy kanállal minden nap.

Ez a szer erősíti a csontokat, ízületek, beindítja az immunrendszert és az anyagcserét is. Azok, akik már kipróbálták azt mondták róla, hogy lenyűgöző az eredménye. Néhány orvosnak is elakadt a szava. Reméljük, hogy nálad is hasonlóan jó eredménye lesz.

Váljék egészségünkre!

Megosztásokat köszönöm

forrás


Oszd meg ismerőseiddel