Ez a világ legjobb béltisztítója, bár sokan nem tudják! Olcsó, természetes és minden méreganyagot kipucol!

Oszd meg ismerőseiddel

 

Egyre több méreganyaggal kénytelen felvenni a harcot a szervezetünk, naponta több millió idegen, károsító molekula áramlik be a testünkbe, amelyet az erre szakosodott szervek igyekeznek ugyan kivédeni, de hosszabb távon a terhelés egyre nagyobb lesz, és a problémák is előbb-utóbb felbukkannak.

Az orvosi szénként is ismert gyógyszert már az ősi Egyiptomban is használták. Azért jó a faszén, mivel a szerkezete lyukacsos, ezért súlyának többszörösét képes felszívni, így a rengeteg mérgező anyagot is magához vonzza. A sürgősségi betegellátásban még most is nagy kincs, hiszen a mérgezéses eseteknél a faszenet alkalmazzák.

Az elszennyeződött beleknek azért jó a faszén, mert egyszerűen megtisztítja a felületüket, így a nyiroknedvek be tudnak jutni. Azért is nagyon fontos a megfelelő méregtelenítés, mert még egy egészséges szervezetben is, csak a növényi táplálékból visszamaradó salakanyagoknak 5 nap kell, amíg teljesen kiürülnek.

A faszén ma már kapszula formában is kapható. Miután bevettük, egyből beindul a belek tisztulási folyamata és a kellemetlen puffadásoktól is megszabadulhatunk. Ha nem tudja valaki lenyelni a pirulát, vízben fel is oldhatja azt, így még erőteljesebben fog érvényesülni a tisztítóhatás. Akár 4 kapszulát is be lehet venni egyszerre, mérgezés gyanúja esetén akár 10-et is.

Érdemes az orvosi szenet használni, ha nagyon nehéznek, felpuffadtnak érezzük magunkat, ha hányinger, vagy csömör környékez, hasmenés, másnaposság, gyomorfájás esetén is ajánlott, főként akkor, ha túl sok zöldséget, vagy gyümölcsöt ettünk.

Megosztásokat köszönöm


Oszd meg ismerőseiddel