A hajléktalan férfi pénzt kért a nőtől. Amit pénz helyett adott, mindkettőjük életét megváltoztatta

Oszd meg ismerőseiddel

A nő egy kávézót üzemeltet, ide lépett be félszegen a hajléktalan férfi, és kért egy kis aprót, hogy ételt vehessen. Pénzt ugyan nem adott, de valami olyat tett, amin sokkal többet jelentett a hajléktalannak. Történetét megosztotta a Facebook oldalán.

Cesia Abigail Baires Minneapolisban dolgozik, a saját kávéházában. Az a nap, amikor a hajléktalan benyitott a helyiségbe, mindkettőjük életét megváltoztatta. Íme a Facebook bejegyzése.

„Egyik nap bejött a kávézóba és megkérdezte, tudnék-e adni néhány dollárt. Ránéztem és megkérdeztem tőle: miért nem keresel munkát, tudod, semmit nem adnak ingyen. „Sok bűncselekményt követtem el, senki nem akar munkát adni, ezért az utcán élek. Koldulok és lopok.” felelte őszintén.
„Akarsz dolgozni? – kérdeztem. „Van egy feladatom a számodra!”
A szeme tágra nyílt és boldog mosolya bearanyozta az én napomat is. Azt mondta, bármit megtesz az ennivalóért.

Tehát most már majdnem két hete két órás műszakban dolgozik nálam. Kiviszi a szemetet, mosogat, stb. És amikor kifizettem a bérét, tudod, mit csinált? Élelmiszert vásárolt nekem, mert azt mondta, ez jó érzés neki!
Segítettem, és az én életem is megváltozott… Jó érzés jót tenni valakivel, és nem elítélni azért, mert pénzt kér… nem tudhatjuk, mi van a háttérben. Néhányan megérdemelnek még egy esélyt. Ha Isten engem megáldott, miért ne áldjak meg én is másokat? Változtatni akarunk az életen? Nos, akkor tegyünk is érte!”

Megosztásokat köszönöm


Oszd meg ismerőseiddel