A kézben benne van az egész ember

Oszd meg ismerőseiddel

A kézben benne van az egész ember
Masszírozzuk át rendszeresen mindkét tenyerünket külön-külön és figyeljünk, a nyomásra mely pontok érzékenyek. Azt a pontot körkörösen masszírozzuk az óra járásának irányába naponta többször 30-60 másodpercig, amíg nyomásra már nem lesz érzékeny.
Ezenkívül kutassunk az adott szervi problémát milyen vélt,vagy valós sérelem elfojtása okozza. Oldjuk fel teljes megbocsájtással és a tünet is feloldódik,teljes lesz a gyógyulás.

Íme az ősi kínai kezelés, amiről a nyugati orvoslás nem vesz tudomást
A kínai hagyományos gyógyítás úgy tartja, hogy a betegség kialakulásának háttrében mindig a belső egyensúly megbomlása áll. A közel 5000 éves hagyományokon alapuló akupunktúra egyfajta ingerterápia, ami ennek az egyensúlynak a helyreállítására hivatott.

Az akupunktúrás pontok kézzel történő nyomását akupresszúrának nevezzük. Az akupresszúrás kezeléshez nincs szükség arra, hogy bőrünket tűvel szúrjuk meg. Egy pont kezelése hozzávetőleg 2-3 percig tart (egy nyomás hossza 5-6 mp), s otthon is bátran kipróbálhatjuk.

Az alábbi képen a tenyéren elhelyezkedő akupresszúrás pontokat láthatjuk, illetve azt, hogy azok nyomásával melyik szervünkre fejthetünk ki jótékony hatást.

Megosztásokat köszönöm


Oszd meg ismerőseiddel