Mit néz meg a férfi először egy nőn! Ezt minden nőnek ajánljuk a figyelmébe!

Oszd meg ismerőseiddel

A nőkben mindig is egy nagy kérdés volt és lesz is, hogy az első találkozás alkalmával mit néznek meg a férfiak rajtuk.

Nos, nem kell tovább kételyek közt élni a nőknek, hogy mire is figyeljenek az első találkozás alakalmával, eláruljuk azt a 8 leggyakoribb dolgot, amit a férfiak megnéznek rajtuk!

1. Milyen sűrű a haja

Nehéz elhinni, de a férfiaknak nagyon fontos, hogy milyen sűrű a kiválasztott nő haja. Mindez az evolúciónak köszönhető: már az ősember is azokkal a nőkkel kezdett kapcsolatot, akiknek sűrű, vastag szálú haja volt, ez ugyanis az egészséget és a vitalitást jelzi.

2. Őszinte-e a mosolya

Ha egy nő őszintén mosolyog, akkor jókedvű, vidám személyiség, ami nagyon fontos a férfiaknak. És mivel képesek megkülönböztetni, hogy a nők szívből nevetnek-e a poénjaikon, ennek megfigyelése mindenképpen első a listájukon.

3. A baráti társasága

Ha egy nő túl sok emberrel veszi körül magát, a férfi gyakran nem mer odamenni, hogy megszólítsa. Ebből a szempontból a háromfős társaság a legideálisabb a férfiak szerint, mivel amíg ők szóval tartják a kiszemelt hölgyet, a másik két barát elfoglalhatja magát egymással.

4. Hangszín

Több tanulmány is bebizonyította, hogy a férfiak jobban vonzódnak a magas hangú nőkhöz. Valószínűleg azért, mert ez is a fiatalságot és a termékenységet szimbolizálja.

5. A csípő-és derékméret aránya

Nos igen, ez egy klasszikus megállapítás, és erről is a történelem tehet. A férfiak elsősorban anyát keresnek születendő gyermekeiknek: ha a nő derékmérete láthatóan kisebb, mint a csípőmérete, akkor az a termékenységet szimbolizálja.

6. Sugárzó arcbőr

A férfiak a sugárzóan szép arcbőrt a kiegyensúlyozottsággal azonosítják. A stressz és a feszültség nyomot hagy az arcon. Ha tehát észreveszik, hogy egy nőnek szép az arcbőre, máris nagyobb esélye van.

7. Mi a mű rajta

A férfiak azonnal kiszúrják, ha egy nő műszempillát, műkörmöt, műhajat visel. Mivel számukra ez sokszor azt jelenti, hogy a kiszemelt nehéz eset, inkább nem közelítenek.

8. A szemei

A listát nem is lehetne mással zárni, mint a szemekkel, hiszen – mint tudjuk – a szem a lélek tükre. Ezt a férfiak is jól tudják, így az összes fenti tulajdonság közül az a legfontosabb nekik, hogy mit sugároz a kiszemelt nő tekintete.

Megosztásokat köszönöm


Oszd meg ismerőseiddel