3 pontos Akcióterv a Nyugdíjasok(ért) ellen

Oszd meg ismerőseiddel

3 pontos Akcióterv a Nyugdíjasok(ért) ellen

1.pont :

hónapok óta tudják hogy ideér hozzánk is a korona vírus mégis felkészületlenül érte az országot! Hírek jönnek mennek hogy ez egy sima influenza nem kell megijedni, de azért a nyugdíjasokat jobban érinti így megkérik őket maradjanak otthon! Mindenki óvja, vigyázza a nyugdíjasokat így addig sem foglalkoznak a sokkal nagyobb gonddal, a közelgő válsággal ami már gazdaságilag is nagy károkat okoz!
Önkéntesek segítik ebéddel és bevásárlásokkal, mindenki figyelme a nyugdíjasokra irányul! Az emberek összefognak segítik egymást, szájkendőket készítenek pl. igy már nem gond ha a kormány nem tud adni! De ez nem lesz jó ha ennyire összetartanak! Inkább tovább kellene szítani a gyűlöletet! Akik bár nyugdíjas korúak de még aktívak (dolgoznának)rájuk terelődik a figyelem hogy miért nem maradnak otthon! Hirtelen ők lesznek a migráns =nyugdíjasok!
Nagyszerűen elvonja a kormányról a figyelmet, tehát bevált az új ellenségkép!

2.pont:

még jobban haragudjanak a nyugdíjasra így megengedi nekik hogy 9-12-ig szabadon “mászkáljanak” , még azok is akik egyébként eddig otthon maradtak hát elindulnak szokásos útjukra! Ellenségkép még erősebb hisz addigra már egy csomó ember elveszítette a munkahelyét, a pánik mellett a létbizonytalansága felerősödött , a stressz amiatt hogy a gyerekes szülők pedagógusokká váltak, minden téren megfelelni de miből fizeti a számlákat a kormány nem segít pedig uniós pénzekkel támogatják a magyart! Tehetetlenségébe kire haragudjon? Hát a “fix” jövedelemmel rendelkező nyugdíjasra aki miatt majd sokáig fog tartani a járvány hisz nem maradt otthon! Ezért neki nem lesz munkája és mindenért is ő okolható! Működik a gépezet már mindenki figyelme a nyugdíjasokra irányul és már kevésbé empatikusak velük szemben az emberek !

3.pont:

Minden nyugdíjasnak visszaépítik a 13.havi nyugdíjat!!! Már megint a “fix” jövedelemmel rendelkezőket segíti… De hogyan is!? Majd jövő januárban 1 heti vagyis 2024-ig kapja meg a 13.havit ! Idén semmit nem segít (bocs hátha nem is lesz szükség rá!)
Teljesen kivégezte a nyugdíjasokat!!! Hatalmas gyűlöletet övezi már őket és dühöt és haragot éreznek irántuk! Emlékszik még valaki arra hogy megkapta a felhatalmazást időtlen időkig? Hogy az uniós pénzek megérkeztek de kell a vejnek és a haveroknak? Hogy nincs szájkendő és fertőtlenítőszer?Hogy az önkormányzatokat ellehetetleníti azzal hogy a bevételi forrásukat magához veszi? Hogy mindent is ő egyedül megold és irányít?
Hogy a fenébe figyelne erre bárki is amikor ott van a szeme előtt a boltban, a patikában az utcán előtte botorkáló nyugdíjas, aki nem volt hajlandó otthon maradni, aki miatt sokáig fog tartani a járvány és akiket a kormány “segít” Csak őket! Pedig rohadtul nem, mert igazából senkit sem! Magunkra hagyott a kormány ebben a legnehezebb és keserves időszakban és bárhogy is alakul, ezt majd senki se feledje!!!

Vigyázzunk egymásra és magunkra!!!!

Megosztásokat köszönöm

forrás: facebook

loading...

Oszd meg ismerőseiddel