Miért helyezitek karanténba az embereket? Miért teszitek ki őket felesleges szenvedésnek

Oszd meg ismerőseiddel

Német orvos: “Miért helyezitek karanténba az embereket? Miért teszitek ki őket felesleges szenvedésnek”? (+ videó)

Egyre több szaktekintély fejti ki azon álláspontját, miszerint a Covid-19 mégis egyszerű influenza, amelyet különböző érdekkörök a média segítségével alaposan felfújtak.

Dr. Wolfgang Wodarg ismert német orvos és volt parlamenti képviselő még a (viszonylag mérsékelt) németországi intézkedéseket is eltúlzottnak minősíti. A ZDF közszolgálati televíziónak nyilatkozva elmondta: a koronavírus miatti pánik értelmetlen, hiszen nincs semmilyen tudományos megalapozottsága.

Szerinte feleslegesek mindazok a drasztikus óvintézkedések, amelyeket különböző kormányok foganatosítanak, főleg az emberek elszigetelése. A Covidot nem tartja veszélyesebbnek bármelyik influenzavírusnál.

Amíg az emberek feleslegesen szenvednek a karanténokban, addig a gazdaság megy tönkre, emelte ki Wodarg, majd hozzáfűzte: a koronavírus évtizedek óta létezik, a Covid-19 csak az egyik változata, minden évben új verziói jelentkeznek és egyik sem emelkedik ki.

A 2009-ben kitört ún. sertésinfluenza-vilgjárványról is kiderült, hogy a meghűlés egyik nem túl veszélyes formája. Wodarg akkoriban az Európa Tanács Egészségügyi Bizottságának és egyúttal a Német Parlament Egészségügyi Bizottságának az elnöki posztját is betöltötte. Egyértelműen kiderült, hogy igaza volt, amikor kétségbe vonta az akkori járvány komolyságát és rámutatott a vakcina körüli manipulációkra.

Tehát nem holmi összeesküvés-elméleteket gyártó szélhámosról, hamem fajsúlyos szakemberről van szó.

Az egyik glasgow-i tanulmány keretében tekintélyes tudósok rávilágítottak a különböző légzőszervi betegségek jelenletére a 2005-2013-as időszakban. A koronavírussal is foglalkoztak, amelyről megállapították, hogy 15 százalékban képviselteti magát a légzőszervi megbetegedések összességében. > A tudósok azonban ezt olyannyira jelntéktelennek tekintették, hogy az utóbbi években ezzel nem is foglalkoztak, el is felejtették, mutatott rá Wodarg.

Tom Jefferson a világhírű brit Cochrane intézet járványügyi szakértője és kutatója szintén kihangsúlyozta, hogy a koronavírus új változatában nem lát semmi különöset.

Michael Kentsch, az Itzehoe ismert német klinika orvosa kiemelte, hogy a koronavírusos betegekre ugyanúgy tekintenek, mint bármelyik influenzás páciensre. Szavai szerint náluk a kézmosás és a többi higiéniai óvintézkedés minden betegség esetében azonos és magától értetődő.

Lehet, hogy a koronavírussal kapcsolatos pánikkeltés és felhajtás tényleg alaptalan és felesleges?

videó:

Megosztásokat köszönöm

forrás: hireim

loading...

Oszd meg ismerőseiddel