Nagy baj lehet hónapokon belül!!!

Oszd meg ismerőseiddel

Amíg otthon a celebecskék a maguk kis elzárt világában fótligeti luxus házukban nyomják a maradj otthon kampányt, addig a lakosság nagy részének fogalma sincs arról mit fog enni, ha tényleg otthon kell maradnia, és nem fog tudni mit enni.
Balázska a ma (03.24) reggeli Balázsék című műsorában szinte sírt, de nem amiatt mert éhezik, hanem azért mert attól félt, hogy el fog hízni. Elmondása szerint nem is tud nagyon mihez kezdeni az otthoni karanténban csak enni.

A legnagyobb otthonmaradó kampányolók pl Kasza Tibi aki, 100 milliós osztalékokat vesz évente a cégéből, Majka, és Balázs, akik 200 misit is megkeresnek egy évben. Senki nem sajnálja tőlük, mert megcsinálták a szerencséjüket. De olyan ez mint ha impotenseket kérnénk meg arra, hogy produkáljanak erekciót….nem megy…..:P Ha valakinek nincs pénze, és menni kell dolgozni az nem fog otthon ülni, még akkor sem ha ezt maga a nagy Majka kéri….

Hol élnek ezek?

Persze mindannyian tudjuk, hogy a KSH adatai szerint minden egyes embernek van 10 millió forint megtakarítása, beleértve a csecsemőket is. Tehát egy 5 tagú családnak 50 millája van most otthon, ezért nem kell aggódni, mert van pénz lovéra. Ha másra nem is jó ez a házi karantén, de arra igen, hogy most kiderül mennyi is az annyi, és hány millió van bevarrva a párnába a családoknak. Mert ha itt nem fognak tudni dolgozni az emberek, akkor pár hónapon belül nagy baj lesz, és most nem a vírusra gondolok elsősorban, hanem inkább az éhezésre, akkor majd kiderül, hogy bizony 10 millió forint megtakarítása fejenként biztos nincs a magyar embereknek, de még egy árva fillérjük sem

Miért masíroznak katonák az utcán?

Azért, mert Orbán Viktor egy látnok. Ez már többször bebizonyosodott. Már akkor tudta, hogy le kell zárni a határokat a migránsok előtt, amikor Európának még taknya-nyála egybefolyt ha meglátott egy bevándorlót. Ma már mindenki tudja azt, amit a mi Viktorunk 2015-ben előre látott.
Viktorék már most kiküldték a katonaságot az utcára. A hivatalos magyarázat az, hogy így biztosítják a lakosság biztonságérzetét. Ami már önmagában is egy vicc, hiszen a vírus láthatatlan, és az emberek egyáltalán nem félnek tőle. Ha nem így lenne, nem az utcán flangálna mindenki.
A katonaságra nem most van szükség, hanem a későbbiekben. Mégpedig a lehetségesen bekövetkező anarchikus állapotok megelőzése miatt. Mert az éhes ember, az el fog indulni, lakhely elhagyási tilalomra szarni fognak az emberek, akik nem tudnak a családjuknak enni adni.

Egyik hónapról a másikra!

Azt várják el sok embertől, hogy maradjon otthon. Olyanoktól is, akik egyik hónapról a másikra élnek. Sőt hónap végén, már annyira le vannak gatyásodva, hogy úgy várják a fizetést, mint a messiást. Na most az ilyen anyagi helyzetben lévő emberek mit fognak tenni, ha nem lesz bevételük?
Nem nehéz kitalálni, hogy bármi áron, de megszerzik azt ami ahhoz szükséges, hogy életben maradjanak. Lehet találgatni milyen módszereket fognak alkalmazni. Főleg a szegényebb rétegekben. Ha ez a vírus elhúzódik, vagy esetleg soha nem tűnik már el, akkor a szavanna törvényei fognak életbe lépni, és az erős fog túlélni, a gyenge pedig elpusztul. Az erősebb elveszi a gyengétől…Efelől senkinek ne legyenek kétségei. Csak remélni lehet, hogy ez nem így lesz, és miután megtalálják a vírus ellenszerét, visszatér minden a régi kerékvágásba. Bár az még a legoptimistább feltételezések szerint is minimum egy-két év! Egy két év egy olyan országban, ahol a lakosság 90%-nak hónap végére alig van mit az asztalra tenni. Ez nem valami jó kilátással kecsegtető jövőkép.

Megnövekedett fegyver kereslet!

Szinte a világ összes részén így nálunk is megugrott a fegyverek iránti kereslet. Legfőképpen a gáz-riasztófegyvereket keresik az emberek. Ezek nem engedély kötelesek ugyanakkor jó önvédelmi eszközök. Talán már a lakosság körében is kezd elterjedni a feleszmélés, hogy ha beüt a legrosszabb, akkor meg kell védenem majd magam. Vagy pont ellenkezőleg, valamivel meg kell ijesztenem a másikat? Majd kiderül, mire akarják használni az emberek a mostanság vásárolt fegyvereket.
Kik lehetnek majd veszélyben?
Gyakorlatilag mindenki, akitől van mit elvenni. Elsőként az élelmiszer üzletek, és gyógyszertárak, dohányboltok. És természetesen minden olyan magánszemély, aki nem tudja magát, és javait megvédeni a másiktól.

Elkerülhető ez?

Csak reménykedni lehet benne, hogy ez a vírus is elhúz a francba, és soha elő sem jön mint sok másik társa, és akkor hamar normalizálódhat a helyzet. Egyelőre senki nem látja a folyamatok végét, sem gazdaságilag , sem pedig társadalmi szinten. Nagyon az elején van még ez a dolog, és az emberiség még csak most ismerkedett meg ezzel az új vírussal. Ez a cikk egy nagyon pesszimista látásmódot vázol fel, de természetesen benne van a pakliban, hogy nem lesz semmi gáz, ahogy az is, hogy olyan apokalipszis lesz, amilyet még nem látott az emberiség. A Kínaiak például már előre ittak a medve bőrére, és már pezsgőt bontottak, és a légszennyezési adataik is azt mutatták, hogy kezd beindulni újból gőzerővel a termelésük, mire most újból felütötte a fejét náluk a vírus, és megint elkezdtek megszaporodni a fertőzések.
Tehát, semmit nem lehet tudni, de az biztos, hogy van egy vészjósló forgatókönyv, ami akár valóra is válhat, ha nem sikerül leküzdeni ezt a kórt.

Mi lesz a fizetésünkkel?

Sok országban, úgy oldják meg a dolgot, hogy azok akik nem dolgoznak, és otthoni karanténban vannak, megkapják a fizetésük 80%-át. Nálunk ez a dolog úgy néz ki, hogy egyszerűen kirúgják az embereket. Azért ez nem mindegy…Kormányinfó-n meglepően őszintén nyilatkoztak erről. Azt mondták, százezres nagyságrendű munkanélküliséggel számolnak, csak azt nem tudják még, hogy hány százezres lesz. Na ez nem valami jó kilátás….Viktor azt mondta: Ha van munka, minden van! És milyen igaza volt…De mi lesz a kirúgások után? Mert ebből egyenesen az következik, ha nincs munka, semmi nincs…és ha semmi nincs, akkor lesz sok elkeseredett, éhes ember…és az éhes ember az nem lesz karanténban, hanem elindul portyázni…

Megosztásokat köszönöm

loading...

Oszd meg ismerőseiddel